BENVINGUTS I BENVINGUDES

Blog d'Educació Física del CEIP SA JOVERIA a Eivissa. Una porta oberta creada amb el propòsit d'integrar i relacionar l'Educació Física i les noves tecnologies. Esperem que serveixi d'ajuda,informació...tant per a alumnes/as, famílies, professors...
*INFORMACIÓ IMPORTANT!! Nova manera d'organització durant el TERCER TRIMESTRE:
A partir d’ara i sempre que sigui possible es publicarà una única entrada (que inclourà el treball de 2 sessions) a PRINCIPI DE SETMANA amb la finalitat d’ajudar-vos a organitzar el treball durant aquesta i així disposar de totes les activitats des d’un primer moment.
Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte:
-Esther (mestra d'educació física) : estherpm1987@gmail.com
-Marta (mestra d'educació física): martaferrer81@gmail.com

lunes, 4 de mayo de 2020

ENTRADA 10: 4rt de PRIMÀRIA


Bon dia!! Aquesta setmana vos proposam un repte!!!!
Fer malabars i practicar diferents exercicis amb ells! Haureu de fer-ne dos o tres, en funció de la dificultat que volgueu!! Això sí, heu de seguir l´ordre de les activitats proposades!!!!

Vos deixam uns tutorials per poder fabricar els vostros malabars; es poden fer amb diferents materials. Trieu com voleu o podeu fer-los!!

PER CREAR MALABARS AMB GLOBUS I ARRÒS (VEURE EL VÍDEO)

PER CREAR MALABARS AMB MITJONS VELLS I TELA (VEURE EL VÍDEO)


SI NO TENIU TELA, PODEU AGAFAR UN PARELL DE MITJONS, DOBLEGAR-LOS EN FORMA DE PILOTA I ANAR POSANT MITJONS I DOBLEGAR-LOS A FI DE QUE AL FINAL SIGUI COM UN MALABAR.

👉👉SI NO TENIU CAP MATERIAL DELS ANTERIORS PODEU AGAFAR PILOTES DE TENNIS O SIMILARS PER PRACTICAR!!
ÀNIM!!!
FIXAU-VOS EN AQUEST VÍDEO PER COMENÇAR A PRACTICAR. EL NIVELL DE DIFICULTAT VA AUGMENTANT A MIDA QUE SUPERAU ELS EXERCICIS.
RECORDA!!! HEU DE SER PERSEVERANTS, INSISTIR I PRACTICAR. NO VOS SORTIRÀ A LA PRIMERA, NI A LA SEGONA..!!! TENIU TOTA LA SETMANA PER ANAR PRACTICANT!
DILLUNS, SI VOS ANIMAU, PODEU ENVIAR UN VÍDEO PER DEMOSTRAR ALLÒ QUE HEU APRÈS. NO PASSA RÉS SI NO ARRIBAU A FER-HO AMB 3 MALABARS! LO IMPORTANT ÉS ANAR PRACTICANT I SUPERANT ACTIVITATS!
ÀNIM I FORÇA!!!!💪💪
                      (VEURE EL VIDEO)

PER ENVIAR EL VÍDEO UTILITZAR WE TRANSFER I ENVIAR-LO A:
estherpm1987@gmail.com


1 comentario:

Entrada 1: 3r de PRIMÀRIA

ENTRADA GLOBAL PER PRIMÀRIA